perjantai 1. kesäkuuta 2007

Tape ja Ypi etymologeina Kuhmossa


Nonniin, olkaapa hövelit.
Tässäpä radiodokumentti Tape ja Ypi etymologeina Kuhmossa (20 min.). Sen taustalla on huhtikuussa 2007 Pohjois-Kuhmon isoilla järvillä hiihdetty kevätvaellus. Lähteenä on käytetty vapaamuotoisesti Minna Määtän pro gradu -työtä "Lentuan vesistönimistöä" (Jyväskylän yliopisto, 2002).

Lisää juttuja on tulossa, kunhan niitä valmistuu. Vaikeaa luvata aikataulusta mitään. Tilaapa tuosta oikean palstan Atom-linkistä radiokanavamme syöte selaimeesi, niin pysyt kuulolla uusista jutuista.

5 kommenttia:

1. kesäkuuta 2007 klo 19.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onpa älyttömän hyvä radiojuttu!

Terv. Hyvän radioviihteen harrastaja Sisä-Suomesta

 
4. kesäkuuta 2007 klo 9.08 , Blogger Reijo kirjoitti...

Hienoa, että tieteen tuloksia julkistetaan tällaisessakin muodossa. Nyt selvisi minullekin mm. Vedenottamon etymologinen alkuperä.

Jatkoa odottaen

 
4. kesäkuuta 2007 klo 9.55 , Blogger herikeve kirjoitti...

Toimitus vastaa:
Kiitoksia kommentista, Reijo. Totuutta pitää etsiä, ja kun se löytyy, niin se pitää kajahuttaa julki. Radio Vapaa Vaajakoski kulkee etukenossa sivistyksen levittäjänä. Me olemme kiertokoulu, totuuden torvi, kenttälaboratorio, vaalipaneeli ... toiminta-alueena erittäin avara luonto.

 
4. kesäkuuta 2007 klo 12.48 , Anonymous Läsmö kirjoitti...

Liekö tämäkin reissu NASA:n salaliitto, niinkuin kuulennot aikoinaan.

Äänitetty jossakin autotallissa.
Ei veden päällä voi hiihtää ...

 
4. kesäkuuta 2007 klo 16.16 , Blogger herikeve kirjoitti...

Toimitus vastaa:
Voimme mennä totuuskomission eteen ja lähettää toki jäänäytteet tutkittavaksi myös Timo "TA" Mikkoselle Mäntsälään: hiihdetty on.

Epäillä toki aina sopii. Siihen liittyen tiedoksi esim. tämä asia, josta ei ole aiemmin hiiskuttu: jäämies Ötzin vierestä löytyivät Fischerin lasikuitusukset ja Lahti-kisapipo vm. 1978.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu